hr en

Održan drugi NOG.HR meetup

2023-04-26
Održali smo i drugi NOG.HR meetup gdje nam je domaćin bio Hrvatski Telekom koji nam je ustupio konferencijsku dvoranu te organizirao catering i video konferencijski pristup za ljude koji nisu mogli doći. Fizički je prisustvovalo nešto više od 60 ljudi, a 20-tak putem video konferencije. Kroz predavanja smo saznali o nekim novim trendovima u svijetu računalnih mreža i tehnologija te iskustva s kojim su se ljudi susreli prilikom implementacije vlastitih mreža i sustava.

Više detalja pročitajte ovdje. Objavili smo i nešto fotografija s događanja, a stranica meetupa je ažurirana i dodani su linkovi na prezentacije.

NOG.HR drugi meetup

2023-03-05
20.04. s početkom u 13h će se održati drugi NOG.HR meetup u obliku poludnevne konferencije. Održat će se u “Business showroom” dvorani Hrvatskog Telekoma u Zagrebu, Radnička 21. Konferencija će se također moći pratiti putem video konferencije. Sudjelovanje je besplatno. Detaljni raspored i više informacija možete naći na meetup linku.

NOG.HR prvi meetup

2022-10-11
10.11. održat će se prvi NOG.HR meetup u obliku poludnevne konferencije. Održat će se u dvorani E na Srcu te će se moći pratiti putem video konferencije. Sudjelovanje je besplatno. Detaljni raspored i više informacija možete naći na meetup linku.